PARISKUNTAKUVAUS

pariskuntakuvaus tampere pyyniinharju

Pariskuntakuvaus sopii yhtä hyvin juhlaan ja arkeen

Pariskuntakuvaus sopii loistavaksi kihlakuviksi, save the date -kuviksi tai hääkutsuihin. Se on myös ihana muisto mihin tahansa merkkipäivään liittyen tai vaikka odotusajan ja raskausmahan taltiointiin. Yhtä hyvin kyseessä voi olla vain ihan tavallinen päivä töiden jälkeen eikä asiaan tarvitse liittyä mitään sen kummempaa kuin halu taltioida tämä hetki ja teidän välinen yhteytenne.

Jos varaat parikuvauksen samaan aikaan dokumentaarisen hääkuvauksen kanssa saat parikuvauksesta 200€ alennusta.

mies johdattaa naista eteenpäin käsi kädessä pariskuntakuvaus pyynikki
pariskuntakuvaus tampere pyyniinharju nainen ja mies nauravat

Ei pönötystä, ei tarkkaa poseerausta

Ohjaustyylini pariskuntakuvauksissa perustuu poseerausohjeiden sijaan erilaisten pienten tehtävien antamiseen ja kysymysten kysymiseen. Tehtävien tekeminen on hauskaa ja tuo esille teidän välisen aidon kemian. Tilanteessa on siis helppo rentoutua ja sitä kautta teidän todelliset persoonanne pääsevät paremmin esille. Kuviin taltioituu ihan oikeita tunteita ja tilanteita, eikä lavastettuja poseerauksia. Välillä saattaa naurattaa ja välillä rauhoitutaan ja keskitytään siihen, että toinen on siinä vieressä. Näistä kuvauksista jää käteen loistavien kuvien lisäksi myös aidosti hyvä olo.

Pariskuntakuvaus miljöössä tai studiossa

Pariskuntakuvaus onnistuu loistavasti missä tahansa teille tärkeässä miljöössä, kotonanne tai valoisalla luonnonvalostudiollani. Tehdään retki metsään, kiivetään kotikaupungin korkeimmalle huipulle, tanssitaan niityillä, kietoudutaan viltin alle katselemaan auringonlaskua, juodaan kahvit olohuoneen lattialla, suudellaan lempikahvilassa. Pariskuntakuvat ovat ihana muisto, joko eletystä ajasta, tai teidän kahden onnellisesta odotuksesta tulevista rakkautta täynnä olevista vuosista. Jokaisen parin tarina on ainutlaatuinen.

pari istuu sängyn reunalla pariskuntakuvaus tampere studio
nainen ja mies kävelevät rannalla pariskuntakuvaus tampere pyynikki

Reilu määrä valmiita kuvia

Kuvauspaketti pitää sisällään reilun määrän valmiita kuvia. Valitsen itse kuvista vähintään 60 (yleensä reilusti enemmän) parasta kuvaa, jotka käsittelen valmiiksi. Käytössä ei ole koevedoksia vaan asiakas saa kaikki valmiiksi käsitellyt kuvat itselleen. Kaikki toimitettavat kuvat ovat täysikokoisia eli painolaatuisia ja niistä pystyy halutessaan teettämään mitä tahansa kuvatuotteita.

Selkeä hinnoittelu

Olen pyrkinyt pitämään kuvauspaketin hinnoittelun selkeänä. Te saatte siis reilun määrän valitsemiani parhaita kuvia ja saatte pitää ne kaikki ilman mitään lisämaksua. Konainen galleria kertoo tarinallisessa muodossa juuri teidän kahden yhteydestä ja kuvausten aikana tallentuu paljon ohikiitäviä hetkiä, jotka ovat kaikki arvokkaita. Minulle on tärkeää, että te saatte koko gallerian itsellenne koska olisi todella sääli jos ihania kuvia heitettäisiin digitaaliseen roskiin ja kukaan ei koskaan näkisi niitä:)

pari katsoo toisaan pariskuntakuvaus tampere finlayson

Mitä voit odottaa

Seuraavat asiat sisältyvät kaikkiin pariskuntakuvauksiin kuvauspaikasta riippumatta.

01

Ennakkotapaaminen jo ennen varauspäätöksen tekemistä videoyhteydellä, puhelimessa tai kasvotusten studiolla. Jutellaan teidän kuvaustarpeista ja tutustutaan.

02

Kuvauksen yksilöllinen suunnittelu ennakkotietojen pohjalta juuri teitä varten.

03

Kattava valmistautumisopas, jonka avulla olette 100%:n valmiita kuvauksiin.
pariskuntakuvaus kotona
pariskuntakuvaus finlayson

04

100+ ihanaa kuvaa täysikokoisena. Saatte pitää kaikki kuvat pysyvästi ja teillä on täydet julkaisu- ja teettämisoikeudet niihin.

05

1-2 tunnin kiireetön kuvaushetki.

06

Kuvien toimitus nettigallerian kautta. Galleria käytössä vähnitään vuoden ajan.

BONUS:

Lisäksi kaupan päälle nämä ihanat edut

Tunteellinen video kuvistanne musiikilla höystettynä.

19×27 cm kokoinen fine art -printti parhaasta kuvastanne valmiina kehystettäväksi tai esiteltäväksi sellaisenaan.

30%:n alennuskoodi upeiden kuvatuotteiden tilaamiseen suoraan gallerian kautta.

Alennus tuleviin kuvauksiin (pois lukien hääkuvaukset).

Teidän kuvauskokemuksenne

I Aluksi:
Varaa ilmainen tutustumispalaveri kanssani. Jutellaan yhdessä teidän kuvaustarpeista ja siitä millainen teidän unelmien kuvaushetki voisi olla. Te pääsette kysymään mitä vaan mieltä askarruttavia asioita. Tässä vaiheessa ette sitoudu vielä mihinkään vaan voitte rauhassa miettiä varauspäätöstä. 

II Kun olette valmiita tekemään varauksen:
Sovitaan yhdessä kuvausaika ja -paikka.

III Varauksen jälkeen:
Lähetän teille kattavat valmistautumisohjeet, joiden avulla kuvaukseen voi tulla 100% luottavaisin mielin. Lähetän teille myös kyselyn, jossa kysyn tarkempia tietoja perheestänne ja perheenjäsenistä. Suunnittelen sen jälkeen vastausten pohjalta kuvaushetken juuri teille. Vastaan myös kaikkiin kysymyksiinne. Tavoitteena on tehdä kuvauksista ja valmistautumisesta teille niin stressitöntä kuin mahdollista.

IV Kuvauspäivä:
Tavataan sovitussa paikassa. Te pääsette nauttimaan toistenne seurasta ja tekemään kivoja juttuja yhdessä. Te pääsette arvostamaan kaikkea mitä teillä jo on juuri tässä hetkessä. Pääsette olemaan keskenänne hetken aikaa ihanan rakkauskuplan sisällä. Mä neuvon teitä koko ajan ja pidän huolen, että teillä on rento ja turvallinen olo.

V Kuvausten jälkeen:
Lähetän teille teidän koko upean gallerian 2 viikon kuluessa kuvauspäivästä. Saatte ihastella kuvia omaan tahtiin niin paljon kun ikinä haluatte. Halutessanne voitte myös tilata kuvista minun omakätisesti valmistamia printtejä tai mitä tahansa kuvatuotteita suoraan galleriasta tai minkä tahansa valitsemanne palvelun kautta.

Sinun investointisi - Pariskuntakuvaus

Studiokuvaus

Kauniit kuvat säästä riippumatta ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valaistus kokonaan luonnonvaloa tai keinotekoista jatkuvaa valoa. Ei välkkyviä studiosalamia.

590€

Miljöökuvaus

Luonnon parhaat puolet, iltojen valo, auringonlaskut.

Kuvausajan siirto joustavasti huonon sään sattuessa kohdalle.

Matkakulut Pirkanmaalla sisältyvät hintaan.

690€

Miljöökuvaus + video

Valokuvien lisäksi ihana 2-3 minuutin video.

Kuvausajan siirto joustavasti huonolla säällä.

Matkakulut Pirkanmaalla sisältyvät hintaan.

990€

Usein kysyttyjä kysymyksiä pariskuntakuvauksesta

Ehdottomasti kyllä! Kaikki kuvat ovat aina ensisijaisesti teidän kuvianne ja vasta sen jälkeen mahdollista portfoliomateriaalia minulle. Jos ette halua, että kuvia ei julkaista niin se ei ole mikään ongelma😀 Tarkemmat julkaisuluvat kysytään aina varauksen yhteydessä erikseen jokaiselta perheeltä.

Kuvauksen voi maksaa kokonaisuudessaan varausta tehdessä. Maksu on myös mahdollista jakaa niin moneen osaan kun tahdotte ilman lisäveloitusta.

Maksutapa sovitaan yhdessä joko ennakkopalaverissa tai kun päätätte tehdä varauksen.

Kuvauspaikka päätetään yhdessä esimerkiksi jo ennakkopalaverissa tai myöhemmin jos haluatte vielä miettiä asiaa.

Kun teette varauksen lähetän teille kyselylomakkeen perheestänne ja toiveistanne ja suunnittele juuri teille oman kuvauskokemuksen sen perusteella

Lyhyt vastaus on, että mihin tahansa missä teillä on mukava olo.

Tämä on tärkeä juttu mutta ei kuitenkaan sellainen, että siitä tarvitsisi kauheasti ottaa stressiä. Varauksen tehtyäsi saat myös kattavat valmistautumisohjeet sähköpostitse ja niiden avulla sopivat vaatteet kaikille löytyvät varmasti. Kuvaukseen pukeutuminen ei ole mitään rakettiedettä eli sillä, että lapsilla ja aikuisilla on hyvä olo vaatteissaan pärjää jo pitkälle!

Studio- ja miljöökuvauksesta valmiita kuvia tulee vähintään 100 kpl. Kaikki kuvat ovat täysikokoisia ja ladattavissa galleriasta koska tahansa.

Pidän tosi tärkeänä sitä, että te saatte sen gallerian kokonaan itsellenne eikä teidän tarvitse miettiä mitä kuvia säilytetään ja mitkä heitetään pois. Lupaan, että ne kaikki 100+ on sellaisia, jotka haluatte säilyttää!

Koko päivän kuvauksen kuvamäärä riippuu lopullisesta kuvausajasta mutta minimi siinä on 75 kuvaa kuvaustuntia kohden eli kaikista tapahtumista tulee varmasti reilusti ihanaa materiaalia.

Koska kaikki toimitettavat kuvat ovat täysin teidän käytössänne ja täysikokoisia, voitte teettää niistä mitä tahansa kuvatuotteita minkä tahansa palvelun kautta!

Galleriasta löytyy myös kauppa, jonka kautta voitte tilata suoraan minun omakätisesti valmistamia fine art -printtejä ja muita valikoimiani kuvatuotteita. Kuvien toimituksen yhteydessä saatte myös 30%:n alennuksen gallerian printtikauppaan!

Ei hätää! Sovitaan vaan uusi kuvausaika lähipäiville tai viikoille. Mun aikataulu on todella joustava, joten korvaava aika löytyy varmasti hyvin helposti.

Mitä seuraavaksi?

Haluan tehdä kuvaajan valinnan teille niin stressittömäksi kuin mahdollista. Tiedän, että kuvaajan valinta voi olla vaikeaa tuntematta ketään henkilökohtaisesti. Mistä tietää, että joku on juuri teille sopiva kuvaaja? Siksi haluan tarjota teille mahdollisuuden tutustua minuun ennen kuvauksen varaamista. Varaa ilmainen ennakkopalaverisi alla olevien ohjeiden mukaisesti. Palaverissa tutustutaan ja käydään läpi teidän ajatuksia unelmien kuvaushetkestä.

Palaverin varaaminen onnistuu helposti seuraavan kolmen kohdan avulla. Mä olen täällä teitä varten. Ota yhteyttä niin jutellaan!

I. Lähetä viesti lomakkeen avulla

Vastailen samalla myös mielelläni kaikkiin teitä mietityttäviin kysymyksiin. Vastaan viesteihin niin pian kuin mahdollista. Jos haluat laittaa mielummin suoraan sähköpostia voit lähettää tiedustelun osoitteeseen teemu@teemutoikka.com

II. Saat ajanvarauslinkin

Lähetän linkin, jonka kautta voit varata helposti suoraan teille sopivan ennakkotapaamisajan etäyhteydellä, puhelimitse tai paikan päällä studiollani.

III. Osallistu tutustumispalaveriin

Palaverissa keskustellaan teidän kuvaustarpeistanne ja tutustutaan muutenkin hieman. Palaverin jälkeen voitte halutessanne jäädä miettimään asiaa tai lyödä varauksen lukkoon vaikka heti:)

Varaa ilmainen tutustumispalaverisi!

Kirjoita alla olevaan kenttään minkälaisesta kuvauksesta olisit kiinnostunut tai mahdolliset kysymyksesi tässä vaiheessa. Minkäänlaista tarkempaa suunnitelmaa ei tässä vaiheessa tarvitse olla. Keskustellaan teidän kuvaustarpeista ennakkopalaverissa tarkemmin!

Pariskuntakuvausportfolio