Kihlakuvaus studiolla

Tämä pari oli varannut minulta aiemmin hääkuvauksen kesälle 2023 ja halusi edeltävänä keväänä ottaa myös kihlakuvia studiolla. Sehän sopi minulle!

kihlakuvaus studiolla pariskunta katsoo toisiaan ja hymyilee

Studiolla kuvaamisen parhaita puolia on oma rauha ja se, että sään vaihtelut eivät pääse vaikuttamaan kuviin. Valaistus on aina halutunlainen ja vaikka kutsun studiota luonnonvalostudioksi niin välillä se luonnonvalo on keinotekoista😀 Mitään salamavaloja en studiolla kuitenkaan käytä vaan tila valaistaan jatkuvalla valolla sellaiseksi, että valo näyttää tulevan ikkunasta. Näin tilasta saadaan valoisa vaikka ulkona olisi pilkkopimeää!

Kun ollaan kuvaamassa vain aikuisia niin kun tässä esimerkissä, niin tykkään aloittaa kuvaukset ihan rauhassa kahvittelulla (teetäkin saa) ja jutustelulla. Siitä pari voi sitten käydä vaihtamassa vaatteet jos kuvausvaatteet eivät ole valmiiksi päällä. Itse kuvaaminen tehdään kiireettömästi ja ilman mitään pönötysposeerauksia. Niinkun kaikki mun kuvaukset, pariskuntajututkin tehdään toiminnallisesti parille annettavien pienten tehtävien kautta. Niiden tekeminen on hauskaa ja siinä lomassa saadaan napattua talteen aitoa kemiaa ja aitoja hetkiä parin välillä. Mitään ei tarvitse osata etukäteen eikä poseerausta jännittää. Kuvauksen aikana kuvattavat eivät ehdi edes miettiä sellaisia😀

Jos pariskuntakuvaus studiossa kuulostaa siltä, että se voisi olla sun juttusi niin ota ihmeessä yhteyttä pariskuntakuvaussivun kautta!