HÄÄVIDEOKUVAUS

TAMPERE – KOKO SUOMI

Häävideokuvaaja Tampereelta

Valokuvat ovat mahtava tapa palata hääpäivän tunnelmaan mutta ehkäpä vieläkin paremmin se onnistuu videon avulla. Paras vaihtoehto on tietenkin varata häävalokuvaus ja häävideokuvaus yhdessä, jolloin pääset nauttimaan molemmista.

Yhdistetystä valo- ja videokuvauksesta eräs asiakas totesi esimerkiksi näin: ”Ihania kuvia ja tunnelmia oot saanu taltioitua. Näitä kelpaa ihastella kerta toisensa jälkeen. Ja onneksi päädyttiin myös videoon. Onhan se vaan ihan eri juttu!”

Elokuvamainen häävideo

Upea elokuvamainen häävideo on erinomainen vaihtoehto valokuvaukselle tai sen yhteyteen. Häävideo voidaan toteuttaa dokumentaarisen valokuvauksen yhteydessä tai erikseen. Hyvässä häävideossa koko päivän tunnelma ja tapahtumat tulevat esille sopivan mittaisessa paketissa, jossa ei ole turhia kohtia. Liikkuva kuva välittää tunteita eri tavalla kuin valokuvat.

Tällä sivulla esittelen kuvaamiani häävideoita. Jos haluat nähdä esimerkkejä häävalokuvista, jotka siis voidaan toteuttaa videokuvauksen kanssa samanaikaisesti, voit katsoa niitä hääkuvaussivulta.

Elokuvamainen tyyli

Kuvaan häävideoita, joissa on hyvin elokuvamainen tyyli. Kuvaustyyli, värimäärittely ja videon yleinen ulkoasu pyrkivät jäljittelemään suuren budjetin elokuvia mahdollisimman hyvin. Elokuvamaisuus saavutetaan kuvaajan ammattitaidon lisäksi laadukkaalla kuvauskalustolla ja esimerkiksi vintagelinsseillä, jotka karsivat kuvasta digitaaliselle videolle ominaista yliterävyyttä ja liian kliinistä ulkoasua. Lopputuloksena on lämmintunnelmainen ja silmää miellyttävä kuva, jossa on sitä jotakin elokuvista tuttua selittämätöntä magiaa.

Aitoja tunteita ja tilanteita

Elokuvamainen video ei kuitenkaan tässä tapauksessa tarkoita näyteltyä vaan kuvaan lähes pelkästään oikeita häiden tapahtumia. Videoon voidaan tarvittaessa lavastaa muutama kohtaus esimerkiksi hääparista kulkemassa kauniissa ympäristössä. Nämä voidaan toteuttaa helposti vaikka mahdollisen valokuvaajan potrettisession yhteydessä tai sen tilalla mikäli valokuvaajaa ei ole.

Valo- ja videokuvaus yhdessä

Voitte halutessanne tilata minulta myös valo- ja videokuvauksen samanaikaisesti. Kuvaan koko häiden ajan toisella kameralla videoklippejä ja toisella valokuvia. Lopputuloksena hääpari saa samanalaisen kauniin häägallerian kuin pelkissä valokuvauspaketeissa mutta lisäksi he saavat vapaasti jaettavan 5-7 minuuttia kestävän koostevideon hääpäivän tapahtumista. Yhdistettyjen video- ja valokuvauspakettien hinnat on nähtävillä koostevideohinnaston alapuolella.

Muutamia lempivideoitani

Tässä pieni valikoima lempparivideoitani. Kaikki nämä videot olivat osa yhdistettyä valo- ja videokuvauspakettia, joten niistä näkee mikä on mahdollista hybridikuvauksen puitteissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nähdäksesi kokonaisia gallerioita, joissa on mukana video ja samanaikaisesti otetut valokuvat.

HÄÄVIDEOKUVAUSHINNASTO

8 h dokumentaarinen häävalokuvaus + koostevideo

ennakkotapaaminen ja tarkempi suunnittelupalaveri

1-2 potrettisessiota hääparin kanssa ja kaikki päivänne kohokohdat kuvattuna

kokonaiskuvausaika 8h

400+ valmista kuvaa

5-7 minuutin mittainen koostevideo juhlapäivästänne

salasanasuojattu nettigalleria ja vieraille jaettava oma galleria

Muutamat kuvamaistiaiset 48 tunnin kuluessa juhlasta

Upea kuvaajan valitsema fine art -lahjaprintti parhaasta kuvasta

2890€

10 h dokumentaarinen häävalokuvaus + koostevideo

ennakkotapaaminen ja tarkempi suunnittelupalaveri

1-2 potrettisessiota hääparin kanssa ja kaikki päivänne kohokohdat kuvattuna

kokonaiskuvausaika 10h

500+ valmista kuvaa

5-7 minuutin mittainen koostevideo juhlapäivästänne

salasanasuojattu nettigalleria ja vieraille jaettava oma galleria

Muutamat kuvamaistiaiset 48 tunnin kuluessa juhlasta

Upea kuvaajan valitsema fine art -lahjaprintti parhaasta kuvasta

3190€

12 h dokumentaarinen hääkuvaus + koostevideo

ennakkotapaaminen ja tarkempi suunnittelupalaveri

1-2 potrettisessiota hääparin kanssa ja kaikki päivänne kohokohdat kuvattuna

kokonaiskuvausaika 12h

600+ valmista kuvaa

5-7 minuutin mittainen koostevideo juhlapäivästänne

salasanasuojattu nettigalleria ja vieraille jaettava oma galleria

Muutamat kuvamaistiaiset 48 tunnin kuluessa juhlasta

Upea kuvaajan valitsema fine art -lahjaprintti parhaasta kuvasta.

3490€

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Kuvaan häissä aina kahdella kameralla ja yhdistettyä valo- ja videokuvausta eli hybridikuvausta tehdessä toinen kameroista on pyhitetty videokäyttöön ja toinen valokuvaamiseen. Tämä mahdollistaa valokuvasta videoon ja takaisin vaihtamisen nopeasti kun asetuksia ei tarvitse vaihdella edestakaisin vaan riittää, että vaihtaa laitetta. Kannan molempia kameroita koko ajan mukanani joten ne ovat koko ajan käden ulottuvilla.

Häissä on yleensä useita tilanteita, jotka menevät ohi nopeasti mutta ovat tärkeitä hetkiä, joista halutaan kuvia ja videota. Tällaisia ovat esimerkiksi suudelma alttarilla, kakun leikkaus, kimpun tai sukkanauhan heitto jne. Myös nämä hetket saadaan tallennettua hybridikuvausta tehdessä niin, että videokamera asetetaan jalustalle valmiiksi kuvaamaan ja kuvataan samaan aikaan toisella kameralla valokuvia. Tämä vaatii vain muutaman minuutin valmistelun, että jalustan saa sopivaan paikkaan ja videokuvan sommiteltua kauniisti. Vaaditaan siis vain pieni ennakkovaroitus. Kuvauspalaverissa parin kanssa mietitään ja sovitaan yhdessä mitkä tämän tyyppiset nopeat hetket ovat heille tärkeitä, jotta osaan hääpäivänä varautua niihin oikeassa kohdassa.

Valokuvaukseen liittyvistä asioista voi lukea lisätietoa häävalokuvaussivulta.

Myös muun mittaisia häävideoita voidaan toteuttaa ja voin tarvittaessa kuvata myös pidemmän videon, jossa on vihkiminen ja puheet kokonaisina. Ota yhteyttä niin keskustellaan teille sopivasta paketista!

Videossa käytetyn musiikin julkaisulisenssi kattaa kaikki nettialustat. Voit siis halutessasi julkaista videon kokonaisuudessaan missä tahansa sosiaalisessa mediassa tai videopalvelussa. Pääset myös itse vaikuttamaan häävideosi taustamusiikkivalintaan.

Video toimitetaan latauslinkkinä, josta se voidaan ladata täydellä tarkkuudella omalle tietokoneelle, puhelimelle ja tabletille tai mihin tahansa asiakas itse haluaa.

Yhdistetyissä valo- ja videokuvauspaketeissa valmis video upotetaan myös osaksi valokuvagalleriaa, jolloin kaikki materiaali löytyy samasta paikasta.

Mitä seuraavaksi?

Jos kuvaustyylini miellyttää voit ottaa yhteyttä oheisen lomakkeen avulla ja varata ennakkopalaverin. Ennakkopalaveri ei vielä sido sinua mihinkään vaan voitte rauhassa pohtia olenko minä teille sopiva kuvaaja. Voit myös esittää lomakkeen kautta mitä tahansa kysymyksiä! Ennakkopalaverin varaus onnistuu helposti seuraavan kolmen kohdan avulla.

1. Lähetä viesti lomakkeen avulla

Vastailen samalla myös mielelläni kaikkiin teitä mietityttäviin kysymyksiin. Vastaan viesteihin niin pian kuin mahdollista. Jos haluat laittaa mielummin suoraan sähköpostia voit lähettää tiedustelun osoitteeseen teemu@teemutoikka.com

2. Saat ajanvarauslinkin

Lähetän linkin jos tiedustelemasi hääpäivä on vielä vapaana. Saat myös tiedon mikäli päivä on jo varattu. Linkin kautta voit varata suoraan ennakkotapaamisajan etäyhteydellä, puhelimitse tai paikan päällä studiollani.

3. Osallistu ennakkopalaveriin

Palaverissa keskustellaan teidän kuvaustarpeistanne ja tutustutaan muutenkin hieman. Palaverin jälkeen voitte halutessanne jäädä miettimään asiaa tai lyödä varauksen lukkoon vaikka heti:)

Voit halutessasi kirjoittaa seuraavaan kenttään lisätietoa juhlastanne. Onko teillä juhlapaikka jo tiedossa? Minkälaisia ajatuksia teillä on juhlan aikataulun suhteen? Onko teillä mielessä jotain kysyttävää?