MINIKUVAUS

Äitienpäivän minikuvaustarjous! Tallenna teidän perheen tämä hetki vaivattomasti lapsiystävällisellä tavalla.

Minikuvaus on matalan kynnyksen tapa käydä perhekuvauksessa

Kuvauksen hinta on 175€ ja se sisältää 20 valmista digikuvaa. Mahdollisuus lisäkuvien ostoon.

Lapset kasvavat joka päivä ja sen asian arvostamisen aika on myöskin nyt. Kuten syntymäpäivät tai valmistujaiset, myös jokapäiväiset tavalliset hetket ovat muistamisen arvoisia. Vaikka tekisit mitä niin asiat tulevat väistämättä muuttumaan lasten kasvaessa. Mä olen täällä auttamassa teitä PYSÄHTYMÄÄN hetkeksi ja arvostamaan juuri tätä hetkeä, ennen kun se vaipuu unholaan.

Teen minikuvauksia vain kaksi kertaa vuodessa. Paikkoja on saatavilla hyvin rajoitetusti!

Esittelyvideo

Katso video

Helppoa ja vaivatonta

Tallennatte sen millainen perheenne on juuri nyt ILMAN, että teidän täytyy odottaa jotain merkkipäivää, ilman huolehtimista  lasten käytöksestä, ilman huolta omasta “valokuvauksellisuudesta”, ilman väkisin poseerausta, ilman stressiä tai paineita olla jollain tavalla “täydellinen perhe”.

Minikuvaus sopii kaikille

Kuvaus kestää 20 min ja se aikana voidaan kuvata ketä tai mitä tahansa

Kuvaus sopii hyvin perheille, yksittäisille henkilöille, lemmikille ja omistajalle, juuri valmistuvalle tai kenelle tahansa. Lue tältä sivulta lisätietoa ja varaa oma aikasi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Studio sijaitsee Tampereen keskustan lähellä Tampellan alueella osoitteessa Verstaankatu 4.

kihlakuvaus studiolla
minikuvaus studiolla tampere
minikuvaus studiolla

Sinun investointisi

Minikuvaus sisältää seuraavat asiat:

20 minuutin kuvausaika studiolla

20 kpl galleriasta valitsemaanne digikuvaa täydellä resoluutiolla

Kattavat valmistautumisohjeet

Mahdollisuus ostaa enemmän kuvia jälkikäteen

Täydet oikeudet teettää kuvista kuvatuotteita minkä tahansa palvelun kautta

Mahdollisuus tilata upeita fine art -printtejä suoraan galleriastanne

Kuvauksen hinta 175€

Heippa! Ihan valtavan suuri kiitos kuvista ja itse kuvaustilanteesta! Ollaan paristi aiemminkin käyty ammattikuvaajalla ja koskaan aiemmin pojat ei ole olleet niin mielissään kun sun kuvauksista lähtiessä. Oli huippu hyvä kokemus ja lopputulos miellytti kovasti. Tänään olen kuvat katsonut moneen kertaan kun niissä on niin mahtava tunnelma!

R. H.

perhekuvaus studiolla
perhekuvaus studiolla
perhekuvaus studiolla

Lyhyt mutta kiireetön kuvaushetki.

Jo 20 minuutissakin saamme paljon upeita kuvia aikaan. Vietetään yhdessä rauhallinen kuvaushetki ja nautitaan itse tilanteesta.

Kuvauksen hintaan kuuluu 20 upeaa kuvaa ja sen lisäksi voitte halutessanne ostaa jälkeenpäin lisäkuvia.

Rento, hauska ja turvallinen ilmapiiri

Vaikka kuvaushetki kestää vain vähän aikaa, otamme sen rennosti ja kiirehtimättä. Pidän huolta siitä, että kaikilla on hauskaa kuvauksen aikana, eikä kenenkään tarvitse miettiä mitään muita juttuja kuvauksen aikana. Riittää, että olette sen aikaa siinä hetkessä mukana.

minikuvaus studiolla
minikuvaus studiolla

Miksi minikuvaus?

Helppous ja stressittömyys

Minikuvaus on vaivaton matalan kynnyksen tapa saada kuvia koko perheestä. Se ei vaadi suurta ajallista sitoutumista eikä oikeastaan mitään muutakaan kun ajan varaamisen ja paikalle saapumisen.

Edullisuus

Kokonaiset perhe- tai pariskuntakuvaussessiot ovat tällä hetkellä hinnaltaan vähintään 590€. Minikuvauksella saat osan siitä kokemuksesta huomattavasti edullisemmin hintaan 175€.

Muistojen tallentaminen

Äitienpäivän kohdalla on hyvä pysähtyä vähän miettimään, että millainen teidän perhe on nyt koska seuraavan äitienpäivän kohdalla se on taas jo ihan erilainen kun lapset kasvavat. Oikea aika tallentaa tämä hetkin on siis juuri nyt!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki tarvittava löytyy studiolta. Tarvitset ainoastaan kuvausvaatteet ja mahdolliset muut rekvisiitat mitä haluat kuvissa oleva. Esimerkiksi valmistujaiskuvien tapauksessa tällaisia voisi olla yo-lakki, kukka tai todistus.

Lapsille voi halutessaan ottaa mukaan muutaman hänelle tärkeän lelun mikäli ne ovat sellaisia, että niitä haluaa mukaan kuviin. Studiolta löytyy muuten kaikki tarvittava eli mitään ei välttämättä tarvitse tuoda itse mukanaan. Jos teillä on olemassa jotain tiettyjä esineitä, joita haluatte kuvissa hyödyntää niin niiden tuominen on tottakai sallittua. Rekvisiittaa saa siis tuoda mutta ei ole missään nimessä pakko.

Studio sijaitsee Tampereen keskusta läheisyydessä Tampellan alueella osoitteessa Verstaankatu 4. Saat ennen kuvauksia saapumisohjeet sekä julkisia kulkuvälineitä, että omaa autoa varten. Pysäköintitilaa on studion edessä ja samassa rakennuksessa sijaitsevassa parkkihallista, josta on kulku studiolle myös sisäkautta.

Valmis galleria toimitetaan kahden viikon kuluessa kuvauspäivästä ja se on sen jälkeen auki kuukauden, jonka aikana kuvat voi käydä lataamassa itselleen talteen.

Kuvaus sopii kenelle tahansa. Esimerkkejä käyttökohteista on vaikka valmistujaiskuvaus, lapsi- tai perhekuvaus, kihlakuvaus tai muu pariskuntakuvaus tai vaikka kuvat nettideittiprofiiliin. Kaikki on mahdollista:)

20 minuutin kuvausaikoja on kuvauspäivinä kaksitoista kappaletta 10 minuutin siirtymillä. Kaikki ajat sijoittuvat välille 9-17. Näet vapaana olevat tällä sivulla näkyvästä varauskalenterista.

Kuvauksen hinta 175€ laskutetaan varauksen vahvistamisen yhteydessä. Mahdollisia lisäkuvia voi tilata suoraan valmiista kuvagalleriasta ja ne maksetaan kuvien lataamisen yhteydessä.

Kyllä voi. Esimerkkinä voidaan vaikka kuvata yksittäiskuvia lapsesta ja lisäksi kuvia koko perheestä tai vaikka vain vanhemmista. Kaikki erilaiset kokoonpanot mitä siinä kuvausajan puitteissa ehditään kuvaamaan ovat siis ok!

Toimi näin:

01

Valitse sopiva kuvausaika

Minikuvaus varataan erillisessä ajanvarausjärjestelmässä, jonka löydät tästä alapuolelta.

02

Maksa kuvaus

Kuvaus maksetaan varauksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla. Näin varmistat oman paikkasi!

03

Kuvaus on varattu, tervetuloa!

Lähetän varauksen jälkeen ohjeet kuvaukseen valmistautumiseen ja studiolle saapumiseen. Nähdään kuvauksissa!

Valitse haluamasi päivä alla olevasta kalenterista niin näet vapaat kuvausajat.

Seuraavan minikuvauspäivän ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Minikuvauksen kuvausehdot

Kuvaaja toimittaa viimeistellyt kuvat asiakkaalle kahden viikon kuluessa kuvauspäivästä. Kuvat toimitetaan nettigallerian kautta JPG-formaatissa ilman vesileimaa, kuvien raakatiedostoja ei toimiteta. Valokuvaaja omistaa kaikki oikeudet siihen sisältöön, johon tämä sopimus viittaa. Valokuvaaja saa käyttää valikoimiaan kuvia omassa promootiossaan, esitelläkseen töitään erilaisissa kanavissa ja tilanteissa. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien esillepanossa. Valokuvaaja pidättää oikeuden sommitella kuvat ja muokata niiden sävymaailma parhaaksi katsomallaan tavalla. Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan. Peruskäsittelyyn ei kuulu esimerkiksi taustanvaihdot, asioiden poistot kuvasta, suuremmat ihon/ehostuksen/ vartalon/vaatteiden muokkaukset jne.

Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa tarkoituksessa. Kuvien eteenpäin myymisestä missä tahansa muodossa on tehtävä erillinen sopimus kuvaajan kanssa.

Kuvaus maksetaan kokonaisuudessaan varaushetkellä. Sairastapauksissa tai muiden ylitsepääsemättömien esteiden ilmaantuessa kuvauksen ajankohtaa voidaan muuttaa asiakkaan toimesta veloituksetta kerran. Estymisistä on ilmoitettava kuvaajalle mahdollisimman pian. Kuvausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan.

Kuvaaja sitoutuu tulemaan paikalle ainoastaan terveenä ja sopii sairastapauksissa uuden kuvausajan asiakkaiden kanssa. Jos kuvaus luonteeltaan sellainen, että sitä ei voida toteuttaa
muuna ajankohtana (esim. hääpotrettikuvaus), asiakkaalle palautetaan kaikki siihen mennessä maksetut maksut.

Tekemällä varauksen asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot.