MINIKUVAUS

Kuvauksen hinta on 150€. Paketti sisältää 20 kpl valmiita valokuvia. Mahdollisuus lisäkuvien ostoon.

Minikuvaus kestää 20 min ja sen aikana voidaan kuvata mitä ja ketä tahansa. Kuvaus sopii hyvin perheille, yksittäisille henkilöille, lemmikille ja omistajalle, juuri valmistuvalle tai kenelle tahansa. Lue tältä sivulta lisätietoa ja varaa oma aikasi sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Studio sijaitsee Tampereen keskustan lähellä Tampellan alueella osoitteessa Verstaankatu 4.

Kaikki tarvittava löytyy studiolta. Tarvitset ainoastaan kuvausvaatteet ja mahdolliset muut rekvisiitat mitä haluat kuvissa oleva. Esimerkiksi valmistujaiskuvien tapauksessa tällaisia voisi olla yo-lakki, kukka tai todistus.

Lapsille voi halutessaan ottaa mukaan muutaman hänelle tärkeän lelun mikäli ne ovat sellaisia, että niitä haluaa mukaan kuviin. Studiolta löytyy muuten kaikki tarvittava eli mitään ei välttämättä tarvitse tuoda itse mukanaan. Jos teillä on olemassa jotain tiettyjä esineitä, joita haluatte kuvissa hyödyntää niin niiden tuominen on tottakai sallittua. Rekvisiittaa saa siis tuoda mutta ei ole missään nimessä pakko.

Studio sijaitsee Tampereen keskusta läheisyydessä Tampellan alueella osoitteessa Verstaankatu 4. Saat ennen kuvauksia saapumisohjeet sekä julkisia kulkuvälineitä, että omaa autoa varten. Pysäköintitilaa on studion edessä ja samassa rakennuksessa sijaitsevassa parkkihallista, josta on kulku studiolle myös sisäkautta.

Valmis galleria toimitetaan kahden viikon kuluessa kuvauspäivästä ja se on sen jälkeen auki kuukauden, jonka aikana kuvat voi käydä lataamassa itselleen talteen.

Kuvaus sopii kenelle tahansa. Esimerkkejä käyttökohteista on vaikka valmistujaiskuvaus, lapsi- tai perhekuvaus, kihlakuvaus tai muu pariskuntakuvaus tai vaikka kuvat nettideittiprofiiliin. Kaikki on mahdollista:)

20 minuutin kuvausaikoja on molempina päivinä kaksitoista kappaletta 10 minuutin siirtymillä.

4.11.2023

9:00

9:30

10:00

10:30

11:00 VARATTU

11:30

13:00 VARATTU

13:30

14:00

14:30

15:00

15:30 VARATTU

11.11.2023

Kokonaan varattu!

Kuvauksen hinta 150€ laskutetaan varauksen vahvistamisen yhteydessä. Mahdollisia lisäkuvia voi tilata suoraan valmiista kuvagalleriasta ja ne maksetaan kuvien lataamisen yhteydessä.

Kyllä voi. Esimerkkinä voidaan vaikka kuvata yksittäiskuvia lapsesta ja lisäksi kuvia koko perheestä tai vaikka vain vanhemmista. Kaikki erilaiset kokoonpanot mitä siinä kuvausajan puitteissa ehditään kuvaamaan ovat siis ok!

Hyvä tietää

Teettämisoikeudet

Kaikki toimitettavat kuvat ovat ladattavissa täysikokoisina, joten niistä voi vapaasti teettää mitä tahansa kuvatuotteita minkä tahansa palvelun kautta.

20 valmista digikuvaa

Kuvauksen hinta on 150€. Pakettiin kuuluu 20 kuvaa, jotka voi ladata galleriasta veloituksetta. Lisäkuvia voi ladata hintaan 10€/kpl tai 100€ koko galleria.

Fine Art -printtien tilaus

Gallerian kautta voi myös tilata kauniita taideprinttejä, jotka on tulostettu paksulle taidepaperille. Jokainen printti on upea taideteos.

Esimerkkikuvia studiolta

Varaa aika tai kysy jotain

Voit varata ajan minikuvauksiin oheisella lomakkeella. Jos haluat kysyä jotain mininkuvauksiin liittyvää ennen ajan varaamista voit soittaa tai laittaa viestin numeroon 0408203044 tai lähettää sähköpostia yhteydenottosivun lomakkeen kautta.

Kuvauksen varaaminen onnistuu helposti seuraavan kolmen kohdan listan mukaisesti.

1. Varaa kuvausaika oheisella lomakkeella

Muista lukea alla olevat kuvausehdot ennen varauksen tekemista.

2. Saat vuorokauden kuluessa sähköpostiisi ohjeet kuvauksen maksamiseen ja kattavat valmistautumisohjeet.

Lähetän myös kyselylomakkeen, jossa voit kertoa lisätietoja kuvattavista henkilöistä. Ilmoitan samalla myös lopullisen kuvausaikasi.

3. Jää odottamaan kuvauspäivää!

Tilaa ilmoitus seuraavasta minikuvauspäivästä!

Haluatko ilmoituksen kun seuraava minikuvauspäivä on tulossa? Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään niin saat ilmoituksen kun päivä on päätetty ja varattavissa!

Minikuvauksen kuvausehdot

Kuvaaja toimittaa viimeistellyt kuvat asiakkaalle kahden viikon kuluessa kuvauspäivästä. Kuvat toimitetaan nettigallerian kautta JPG-formaatissa ilman vesileimaa, kuvien raakatiedostoja ei toimiteta. Valokuvaaja omistaa kaikki oikeudet siihen sisältöön, johon tämä sopimus viittaa. Valokuvaaja saa käyttää valikoimiaan kuvia omassa promootiossaan, esitelläkseen töitään erilaisissa kanavissa ja tilanteissa. Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien esillepanossa. Valokuvaaja pidättää oikeuden sommitella kuvat ja muokata niiden sävymaailma parhaaksi katsomallaan tavalla. Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan. Peruskäsittelyyn ei kuulu esimerkiksi taustanvaihdot, asioiden poistot kuvasta, suuremmat ihon/ehostuksen/ vartalon/vaatteiden muokkaukset jne.

Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa tarkoituksessa. Kuvien eteenpäin myymisestä missä tahansa muodossa on tehtävä erillinen sopimus kuvaajan kanssa.

Kuvaus maksetaan kokonaisuudessaan varaushetkellä. Sairastapauksissa tai muiden ylitsepääsemättömien esteiden ilmaantuessa kuvauksen ajankohtaa voidaan muuttaa asiakkaan toimesta veloituksetta kerran. Estymisistä on ilmoitettava kuvaajalle mahdollisimman pian. Kuvausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan.

Kuvaaja sitoutuu tulemaan paikalle ainoastaan terveenä ja sopii sairastapauksissa uuden kuvausajan asiakkaiden kanssa. Jos kuvaus luonteeltaan sellainen, että sitä ei voida toteuttaa
muuna ajankohtana (esim. hääpotrettikuvaus), asiakkaalle palautetaan kaikki siihen mennessä maksetut maksut.

Tekemällä varauksen asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot.