Portfolio - suosikkikuvani

Tallennetaan tämä hetki ennen kun se lipuu pois

Kategoriat

Tervetuloa tutustumaan portfoliooni! Valitse alta mitä kuvia haluat nähdä.

Perhekuvaus

Hääkuvaus

Pariskuntakuvaus

Kuvauspalvelut lyhyesti

Häät

Kaikki hääpäivänne suuret ja pienet hetket tallennettuna ajattomiin valokuviin ja videoihin.

Kaikki onnen kyyneleet ja ilon hetket. Kaikki bestmanin upeat tanssiliikkeet. Kaikki hauskat tilanteet ja naurut. Kaikki ne pienet tärkeät hetket, joiden tapahtumista et ehkä edes huomannut. Kaikki koristeet koko komeudessaan. Teidän välinen onni ja yhteys. Tallennan ne kaikki.

Perhekuvaus

Taltioidaan juuri tämän hetken kauneus ja taika upeisiin valokuviin, jotka auttavat muistamaan ne ikuisesti.

Perheen kanssa vietetty aika on mittamaattoman arvokasta. Vuodet vierivät käsittämätöntä vauhtia ja lapset kasvavat koko ajan nopealla tahdilla. Haluan auttaa teitä muistamaan tämän hetken teidän perheen elämässä koko teidän loppuelämänne ajan. Teillä on kaikki mitä te tarvitsette. Kun katsotte näitä kuvia näette teidän välillä juuri nyt olevan rakkauden vielä vuosienkin jälkeen.

Pariskunta-kuvaus

Teidän välinen yhteys ja rakkaus

Tehdään retki metsään, kiivetään kotikaupungin korkeimmalle huipulle, tanssitaan niityillä, kietoudutaan viltin alle katselemaan auringonlaskua, juodaan kahvit olohuoneen lattialla, suukotellaan lempikahvilassa. Pariskuntakuvat ovat ihana muisto, joko eletystä ajasta, tai teidän kahden onnellisesta odotuksesta tulevista rakkautta täynnä olevista vuosista. Jokaisen parin tarina on ainutlaatuinen.

Kauniita sanoja

Ihania palautteita mun huippuasiakkailta

J & O

Hääkuvaus

”Voi Teemu! Nää kuvat on aivan mahtavia, kyllä mykäksi vetää. Olet huippu tyyppi ja kiitos, kiitos, kiitos, että olit osa meidän täydellistä päivää! (Seuraavat viikot meneekin sitten näitä iltaisin selaillessa. ehkä hieman onnen itkua tihrustellessa.)”

R. H.

Perhekuvaus

”Ihan valtavan suuri kiitos kuvista ja itse kuvaustilanteesta! Ollaan paristi aiemminkin käyty ammattikuvaajalla ja koskaan aiemmin pojat ei ole olleet niin mielissään kun sun kuvauksista lähtiessä. Oli huippu hyvä kokemus ja lopputulos miellytti kovasti. Tänään olen kuvat katsonut moneen kertaan kun niissä on niin mahtava tunnelma!

Piditkö näkemästäsi?

lapsi nojaa puuhun ja nauraa lapsikuvaus tampere
pariskuntakuvaus pyynikillä

Oletko valmis taltioimaan muistot ikuisiksi ajoiksi?