Hääkuvaus

Kaikki suuret ja pienet hetket taltioituna koko päivän ajalta ikuisiksi ajoiksi

morsian nojaa sulhasen selkään hääkuvaus alajärvi
häät työväenmuseo werstas ja galleria bertel teemu Toikka photography
hääkuvaus syksyllä

Täydellinen hääpäivänne kuin elokuvassa

Nautitte niin paljon, että aika kuluu siivillä

Häissä varsinkin hääparin aika tuntuu menevän yhdessä hujauksessa. Miltä silloin tuntui? Keitä oli paikalla? Millainen tunnelma häissä oli? Mietipä tätä: sä elät nyt niitä vanhoja hyviä aikoja mitä joskus tulevaisuudessa muistelet. Mitä sä haluat saada tästä hetkestä ja tunteesta talteen?
Hääkuvaus kuusiston piispanlinna

Mitä haluat muistaa hääpäivästäsi?

Entä jos voisit muistaa ihan kaiken?

Upeiden hääkuvien avulla päivän kulkuun voi palata uudestaan ja uudestaan. Tunnelmallisten kuvien kanssa haluaa viettää aikaa vaikka kuinka paljon. Hääkuvien arvo vain kasvaa vuosien kuluessa kun juhlasta alkaa jo olla aikaa. Voit palata tunnelmiin koska tahansa!

Taltioin teille kaiken ikuisiksi ajoiksi.

Kaikki suuret ja pienet hetket koko päivän ajalta ajattomina valokuvina ja videoina

Kaikki onnen kyyneleet ja ilon hetket. Kaikki bestmanin upeat tanssiliikkeet. Kaikki hauskat tilanteet ja naurut. Kaikki ne pienet tärkeät hetket, joiden tapahtumista et ehkä edes huomannut. Kaikki koristeet koko komeudessaan. Teidän välinen onni ja yhteys. 
hääkuvaus espanjassa

Haluatko muistaa hääpäiväsi ikuisesti?

Häävalokuvaaja Tampereelta

Moi! Loistavaa, että löysit tänne! Mä olen Teemu Toikka, hääkuvaaja Tampereelta.

Häävalokuvaajana toimimisessa erityisen hienoa on se, että pääsee olemaan ihmisten mukana yhtenä heidän elämänsä onnellisimmista päivistä ja ikuistamaan sen heille talteen. Valokuvaaminen on muutenkin parasta hommaa ja onnellisten ihmisten valokuvaamisesta tulee väkisinkin myös itse hyvälle mielelle.

13v.

Valokuvausta

6v.

Hääkuvaajana

100+

Kuvattua hääjuhlaa

90000+

toimitettua kuvaa

Esittelyvideo

Katso video

Kauniita sanoja

Ihania palautteita mun huippuasiakkailta

J & O

”Voi Teemu! Nää kuvat on aivan mahtavia, kyllä mykäksi vetää. Olet huippu tyyppi ja kiitos, kiitos, kiitos, että olit osa meidän täydellistä päivää! (Seuraavat viikot meneekin sitten näitä iltaisin selaillessa. ehkä hieman onnen itkua tihrustellessa.)”

K & M

Kaunis kiitos että olit osa päiväämme ja taioit nämä lumoavat kuvat. Olet niin taitava! Itkin jo noin viidennen kuvan kohdalla ja sanoin miehelleni etten pysty katsomaan enempää kun en näe mitään. Ihania unohtumattomia hetkiä, nyt ikuisesti taltioituna.

Kuvaustyylini

häät wohls stall

Mitä on dokumentaarinen hääkuvaus?

Kuvaan päivänne kaikki ihanat tilanteet ja tunnelmat.

Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa sitä, että kuvaan hääpäiväänne aamusta iltaan saakka tai sopimuksen mukaan. Ideana on siis taltioida koko hääpäivän tunnelma ja tapahtumat kauniisiin ja aikaa kestäviin kuviin, joiden avulla päivän kulkuun on ihana palata myöhemmin uudestaan ja uudestaan.

Aitoja tunteita ja yhdessäoloa

Kauniit kuvat syntyvät teidän välisestä kemiasta ilman päälleliimattuja poseerauksia

Hääparin potrettihetki kanssani on täynnä hauskaa yhdessäoloa ja rentoa juuri teidän näköistä olemista. Ohjaan teitä koko kuvaushetken ajan antamalla hauskoja pieniä tehtäviä, joita tekemällä kuviin taltioituu aitoja reaktioita ja tunteita. Missään vaiheessa ei tarvitse pönöttää tai edes miettiä, että mitä nyt kuuluisi tehdä. Mä pidän huolta, että teillä on koko ajan hyvä olla!

hääkuvaus hintsan vintti

Elokuvamainen koostevideo valokuvauksen yhteydessä

Liikkuva kuva välittää tunteita eri tavalla kuin valokuvat

Valokuvat ovat mahtava tapa palata hääpäivän tunnelmaan mutta ehkäpä vieläkin paremmin se onnistuu videon avulla. Paras vaihtoehto on tietenkin varata häävalokuvaus ja häävideokuvaus yhdessä, jolloin pääset nauttimaan molemmista.

Hääpotrettien kuvaaminen

Play Video about hääkuvaus tampere hääpari suutelee puun alla

Teidän ei tarvitse osata mitään etukäteen, mä pidän teistä huolta!

Usein hääparista vähintään toinen on sitä mieltä, ettei osaa olla valokuvissa lainkaan tai että hänestä ei saa hyviä kuvia. Olen varma, että kaikista saa! Potrettihetki on kiireetön, rento,  hauska ja toiminnallinen eikä se sisällä lainkaan pönötystä tai edes poseerausta perinteisessä merkityksessä. Katso yläpuolella oleva video niin näet mitä potrettihetken aikana tapahtuu.

Ilmainen tutustumispalaveri

Hääkuvaus on iso investointi ja siksi pidän tärkeänä, että pääsette tutustumaan minuun ennen varauspäätöksen tekemistä. Tutustumispalaverin voi varata vaikka heti!

Mitä hääkuvaus sisältää?

Seuraavat asiat sisältyvät kaikkiin dokumentaarisen hääkuvauksen paketteihin.

01

Ennakkopalaveri jo ennen varauksen tekemistä, jotta te pääsette tapaamaan minut etukäteen ja voitte tehdä varauspäätöksen luottavaisin mielin.

02

Tarkempi suunnittelupalaveri noin kuukautta ennen hääpäivää. Käymme läpi lopulliset aikataulut, teidän toiveet kuvauksen suhteen ja muut tärkeät asiat.

03

1-2 potrettisessiota hääparin kanssa päivän aikana. Potrettihetket ovat rauhallisia, hauskoja ja toiminnallisia. Pönöttää ei tarvitse eikä kuulu:)

hääkuvaus tampere
hääkuvaus suitian linna

04

Kaikki päivänne kohokohdat sekä suuret ja pienet hetket kuvausajalta taltioituna upeisiin ja ajattomiin valokuviin.

05

Keskimäärin 75+ valokuvaa jokaista kuvaustuntia kohden.

06

Kuvat toimitetaan salasanasuojatun nettigallerian kautta. Gallerian saa jakaa myös vieraille halutessaan.

BONUS:

Lisäksi kaupan päälle nämä ihanat edut

Muutamat kuvamaistiaiset 48 tunnin kuluessa juhlasta

Kaunis ja tunnelmallinen slideshowvideo parhaista kuvistanne.

19×27 cm kokoinen fine art -printti parhaasta kuvastanne valmiina kehystettäväksi tai esiteltäväksi sellaisenaan.

30%:n alennuskoodi upeiden kuvatuotteiden tilaamiseen suoraan gallerian kautta.

Hääkuvaus - Sinun investointisi

Lopullista kuvausaikaa ei tarvitse varausvaiheessa vielä tietää vaan se voidaan päättää esimerkiksi vasta suunnittelupalaverissa noin kuukautta ennen häitä.

Hääpotrettikuvaus

Saatavilla arkipäivisin ja hääsesongin ulkopuolella myös viikonloppuisin.

+ 200€ Vihkimisen valokuvaus potrettikuvauksen jälkeen tai sitä ennen

690€

Dokumentaarinen häävalokuvaus

8h-12h sopimuksen mukaan

Saatavilla ympäri vuoden

alkaen 2190€

Yhdistetty dokumentaarinen häävalokuvaus ja koostevideo

8h-12h sopimuksen mukaan

Saatavilla ympäri vuoden

alkaen 2890€

Teidän hääkuvauskokemuksenne

Teidän hääkuvaus-kokemuksenne

Hääkuvausprosessin eteneminen lyhyesti kohta kohdalta. Pidän teistä huolta koko matkan ajan, joten mitään ei tarvitse itse muistaa!

01

Aluksi:

Varaa ilmainen tutustumispalaveri kanssani. Voitte kysyä kaikki tässä vaiheessa askarruttavat kysymykset ja kertomaan kuvaustoiveistanne. Saatte samalla tutkittavaksi muutaman kokonaisen häägallerian, jotta pääsette näkemään tarkemmin mitä ihanaa teille on luvassa.

02

KUN OLETTE VALMIITA TEKEMÄÄN VARAUKSEN:

Varauksen tekeminen onnistuu kun olette hyväksyneet sopimuksen ja maksaneet varausmaksun! Päivä on sen jälkeen bookattu teille!

03

VARAUKSEN JÄLKEEN:

Lähetän teille sähköpostitse ennakkokyselyn ja hyödyllisiä artikkeleita häiden suunnitteluun liityen. Jos teille tulee missään vaiheessa mitään kysyttävää mieleen niin vastaan mielelläni!

04

6-8 viikkoa ennen häitä:

Otan yhteyttä teihin sähköpostitse ja sovimme yhdessä teille sopivan kuvauspalaveriajan n. kuukautta ennen häitä. Palaverissa käydään läpi juhlan aikataulu ja kaikki mahdolliset kuvaukseen liittyvät toiveet ja tarpeet.

05

Hääpäivä:

Hääpäivä. Minä hoidan kuvaamisen ja te voitte keskittyä juhlimaan!

06

2-4 VIIKKOA JUHLAN JÄLKEEN:

Kuvat toimitetaan salasanasuojatun nettigallerian kautta. Gallerian saa jakaa myös vieraille halutessaan.

”Huikeita kuvia ja video…. voi mä oon kattonut sen jo varmaan kymmenen kertaa. Ihana tunnelma välittyy kyllä molemmista. En voisi olla tyytyväisempi. Kiitos vielä.”

K & S

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lyhyt vastaus on, että dokumentaarisen kuvauksen paketteihin kuuluu kuvia kaikista hääpäivän tapahtumista, jotka sijoittuvat sovitun kuvausajan sisälle.

Useimmiten hääpari haluaa esimerkiksi potrettikuvia ja first look -kuvat itsestään ja ne kuuluvat tottakai pakettiin. Samoin kaikki mahdollisesti kuvattavat ryhmäkuvat. Näiden lisäksi hintaan kuuluu kaikkien mahdollisten tapahtumien tallentaminen kuvausaikana. Mistään kuvattavasta aiheesta ei siis tule lisäkustannuksia vaan kuvauspaketit sisältävät kaiken.

Lähden mielelläni pidemmällekin kuvaamaan tarvittaessa. Lähtökohtaisesti olen pitänyt kuvausalueena Etelä-Suomea eli tässä tapauksessa koko maata noin Vaasan korkeudelta alaspäin. Pidemmällä olevista kohteistakin voidaan neuvotella eli ota rohkeasti yhteyttä jos haluaisit minut kuvaajaksi johonkin kauemmas niin katsotaan miten asia saataisiin onnistumaan:)

Olen kuvannut häitä esimerkiksi Hämeenlinnassa, Turussa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kotkassa. Vaikka Tampere onkin pääasiallinen kuvausalueeni, Pirkanmaan ulkopuolelle liikkuminen ei ole missään nimessä ongelma. Olen lisäksi pyrkinyt pitämään matkakulut kohtuullisina asiakkaille. Tällä hetkellä matkakorvauksen määrä noudattaa suurin piirtein kaavaa edestakaiset ajokilometrit x 0,4€, joten sen perusteella voi jo etukäteen arvioida paljonko kuluja kertyisi. Matkakulujen määrä sovitaan aina etukäteen, joten yllätyksiä ei ole luvassa missään vaiheessa.

Tässä esimerkkihintoja muutamista kaupungeista. Nämä ovat arvioita, sillä tarkka hinta lasketaan juhlapaikalle tulevien kilometrien mukaan.

Hääkuvaus Tampere: matkakulut kuuluvat hintaan

Hääkuvaus Helsinki: n. 140€

Hääkuvaus Turku: n. 130€

Hääkuvaus Lahti: n. 100€

Hääkuvaus Jyväskylä: n. 120€

Toimitan asiakkaille aina kaikki käsitellyt kuvat digimuodossa eli minimissään 75 kpl kuvaustuntia kohden, yleensä selvästi enemmän. Jos kuvataan valokuvien lisäksi koostevideo, minimimäärä on 50 kpl kuvaustuntia kohden. Hääkuvagallerian tarkoitus on kertoa hääpäivän tapahtumat tarinallisessa muodossa. Lopullinen kuvamäärä siis riippuu siitä minkä verran kuvia näiden tapahtumien kertominen vaatii. Siksi en siis anna asiakkaille mitään tarkkaa kuvamäärää, jonka he saavat vaan hääpäivän tapahtumat määrittävät sen. Ei silti kannatta olla huolissaan kuvamäärästä, sillä kuten mainitsin, kuvia toimitetaan yleensä reilusti luvattua minimimäärää enemmän ja minimi on tottakai ehdoton.

Kyllä. Kaikki toimitettavat kuvat ovat ladattavissa täysikokoisina, joten niistä voi vapaasti teettää mitä tahansa kuvatuotteita minkä tahansa palvelun kautta.

Minun puolestani kuka tahansa saa julkaista kuvia missä tahansa sosiaalisessa mediassa. Toiveena on, että kuvien yhteyteen merkitään kuvaaja eli esimerkiksi Instagramissa käyttäjä @teemutoikkaphoto ja Facebookissa Teemu Toikka Photography. Hääpari saa halutessaan luonnollisesti määrittää vieraille omat ohjeet siitä, mitä ja missä on lupa julkaista mutta minun puolelta rajoituksia ei ole.

Tottakai! Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella niin lähetän sinulle muutaman esimerkkigallerian nähtäväksi.

Kuvaan häissä aina kahdella kameralla ja yhdistettyä valo- ja videokuvausta eli hybridikuvausta tehdessä toinen kameroista on pyhitetty videokäyttöön ja toinen valokuvaamiseen. Tämä mahdollistaa valokuvasta videoon ja takaisin vaihtamisen nopeasti kun asetuksia ei tarvitse vaihdella edestakaisin vaan riittää, että vaihtaa laitetta. Kannan molempia kameroita koko ajan mukanani joten ne ovat koko ajan käden ulottuvilla.

Häissä on yleensä useita tilanteita, jotka menevät ohi nopeasti mutta ovat tärkeitä hetkiä, joista halutaan kuvia ja videota. Tällaisia ovat esimerkiksi suudelma alttarilla, kakun leikkaus, kimpun tai sukkanauhan heitto jne. Myös nämä hetket saadaan tallennettua hybridikuvausta tehdessä niin, että videokamera asetetaan jalustalle valmiiksi kuvaamaan ja kuvataan samaan aikaan toisella kameralla valokuvia. Tämä vaatii vain muutaman minuutin valmistelun, että jalustan saa sopivaan paikkaan ja videokuvan sommiteltua kauniisti. Vaaditaan siis vain pieni ennakkovaroitus. Kuvauspalaverissa parin kanssa mietitään ja sovitaan yhdessä mitkä tämän tyyppiset nopeat hetket ovat heille tärkeitä, jotta osaan hääpäivänä varautua niihin oikeassa kohdassa.

Muutamia lempparikuviani

Tässä pieni määrä lempparikuviani vuosien varrelta. Voit halutessasi tsekata myös laajemman portfolioni!

Uusimmat hääkuvatarinat

Hääkuvatarinoista voit katsoa hieman laajempaa kuvavalikoimaa yksittäisistä häistä

häät wohls stall
hääkuvaus hintsan vintillä
hääkuvaus syksyllä

Haluatko muistaa hääpäiväsi ikuisesti?

Jokainen ilon hetki, jokainen nauru,  jokainen onnen kyynel

Miltä tuntuisi muistaa hääjuhlan onni ikuisesti? Näiden kuvien arvo tulee vain kasvamaan ajan myötä. Uskon vahvasti, että tämä on paras investointi häihisi, jonka voit tehdä.