Perhekuvaus studiolla

Tämä perhe kävi kuvauksissa studiollani helmikuussa 2024. Sain perheen äidiltä seuraavanlaisen kirjoituksen kuvien toimittamisen jälkeen ja kyllä lämmitti sydäntä.

”Moikka, Iso kiitos perhekuvista! Ollaan tällä viikolla jo useampaan otteeseen keritty selailla ja ihastella kuvia porukalla ja joka kerta sieltä löytyy lisää uusia lemppareita. Lasten suosikkeja erityisesti kaikki hauskat tilannekuvat.

Aikaisemminkin erilaisissa kuvauksissa käyneenä täytyy nostaa esille erityisesti hyvin mietitty ja monipuolinen palvelukokonaisuus! Etukäteen käydyn keskustelun, saatujen ohjeistusten ja meidän perheeseen liittyvien esitietojen keräämisen jälkeen oli helppo ja luottavainen olo saapua itse kuvaukseen. Kuvaustilanne oli juuri niin rento ja kiireetön, kun alussa luvattiinkin ja lapsille pikku välipalat olivat ehdotonta plussaa. Jos jossain välissä kuvausta tuli olo, että saadaankohan meidän sekoilusta hyviä kuvia aikaiseksi, niin pelko osoittautui turhaksi.

Saamamme kuvat olivat aivan ihania! Kuvaustyyli olikin jo instagramista tuttu, mutta silti ihastuin miten kauniita kuvia studiokuvauksessa saatiin. Olen ollut aiemmin hieman skeptinen koko gallerian toimittamisen suhteen, mutta nyt täytyy sanoa, että se on todella hyvä konsepti. Tilannekuvat ja ne, jotka olisivat saattaneet karsiutua matkasta rajatummalla kuvamäärällä, ovat oikeastaan parasta antia! Näyttävät meidät juuri sellaisina, kun olemme.”