HÄÄT HINTSAN VINTILLÄ

Morsian ja sulhanen kävelevät tiellä hintsan vintti
Hääpari tuulettaa Hintsan Vintti

Juhlatila Hintsan Vintti on tyylikäs juhlatila Hintsan kartanon pihapiirissä. Juhlapaikka sijaitsee keskellä Raisionjokea ympäröivää maalaismaisemaa ja vain kivenheiton päässä Raision keskustasta sekä Turusta. Monikäyttöisessä tilassa yhdistyvät moderni skandinaavinen suunnittelu ja autenttinen maalaisromantiikka. Tilaan on esteetön pääsy myös pyörätuolilla.

Itse juhlatila on yhtä suurta avointa ja helposti muunneltavissa olevaa tilaa. Ruokailun jälkeen tila muuttuu nopeasti tanssilattiaksi, jossa tanssibändi tai DJ laittavat vieraat liikkeelle. Tilan näkyvin erityispiirre on kuvissakin näkyvä koko juhlatilan toisen pään kattava ikkuna, josta tulvii reilusti luonnonvaloa sisälle.

Nämä häät järjestettiin toukokuun alussa ja first look -kuvaus ja päivän potrettihetki päätettiin hoitaa Haunisten altaalla, joka sijaitsee Raisiossa lähellä Pyhän Martin kirkkoa, jossa vihkiminen puolestaan tapahtui.

Toukokuun alussa puissa ei vielä ollut juuri lehtiä mutta alueella oli sen verran kivasti havupuita, että jonkin verran vihreyttä kuviin kuitenkin saatiin. Haunisten altaalla on myös paljon kaunista kalliota, jota voi hyödyntää kuvissa.

Iltapotretit kuvattiin Hintsan vintin läheisyydessä. Pihan toisella puolella on kaunis koivumetsä, joka luultavasti toimisi kuvissa hienosti mutta aikataulusyistä kuvaushetken aikaan aurinko oli jo laskenut niin paljon, että metsä oli kokonaan varjossa. Tästä syystä siirryimme mäkeä alas joen suuntaan ja sieltä löytyikin hieno hiekkatien pätkä, johon aurinko vielä paistoi. Itse ainakin olin lopputuloksiin oikein tyytyväinen!

Jos häät ja hääkuvaus Hintsan Vintillä kiinnostaa niin selaa ihmeessä alla olevaa galleriaa jos sinulla on kuvaaja etsinnässä niin  ota ihmeessä yhteyttä hääkuvaussivun kautta niin keskustellaan teidän tarpeista lisää!

Palveluntarjoajat

Valokuvaaja:

Teemu Toikka Photography

Juhlatila:

Hintsan Vintti

Hääpuku:

Sydänkäpy