Hääkuvauspakettien lisäpalvelut

Dokumentaarisen hääkuvauksen paketti on iso investointi ja siksi olen pyrkinyt liittämään siihen mahdollisimman paljon teille hyödyllisiä tai vähintäänkin kivoja lisäpalveluja kuitenkin niin, että pysytään mun osaamisalueella eli valokuvauksessa tai ainakin siihen liittyvissä asioissa. Lähes kaikki tässä listatuista asioista kuuluu suoraan jokaiseen dokumentaariseen häävalokuvauspakettiin ja yhdistettyyn häävalo- ja videokuvauspakettiin ilman lisämaksuja. Poikkeuksena tähän ainoastaan koko vihkimisen videointi, joka on maksullinen lisäpalvelu. Jos kuvataan pelkät potretit tai potretit ja vihkiminen niin nämä palvelut kuuluvat myös mukaan soveltuvin osin. Näiden palveluiden tarve käydään aina läpi kuvauspalaverissa noin kuukautta ennen häitä eli siihen asti näiden tarpeita ehtii rauhassa pohtimaan.

Instax Mini -pikakamerat vieraskirjaa varten (kuuluu aina hintaan)

Instax Mini ja muut vastaavat pikakamerat (usein puhutaan polaroidkameroista kun tarkoitetaan näitä) ovat olleen viime vuosina erittäin suosittuja häissä erityisesti vieraskirjan tekemisessä. Ideana on siis, että kameralla otetaan kuva ja se tulostuu välittömästi. Tulostunut kuva kehittyy hetken aikaa ja sitä odotellaan jännittyneenä. Sitten kehittynyt kuva teipataan tai kiinnitetään jollain mulla tavalla suoraan vieraskirjan sivulle. Ja siihen voi tietysti toivoa vierailta sitten kylkeen jotain kivoja terveisiäkin jos haluaa. Tulostettua kuvaa ei muuten tarvitse heilutella kun se kehittyy eikä sillä ole mitään vaikutusta lopputulokseen. Tämän voi halutessaan kertoa vieraille tai sitten jättää kertomatta koska se heiluttelu on aika hauskaa:)

Koska nämä kamerat ovat tosi suosittuja häissä ja useimmille niiden jälkeen ehkä aika turhia ajattelin, että turhaan niitä kaikki rupeaa ostelemaan:) Jos haluatte niin voin tuoda 1-2 Instax Miniä mukanani häihin vieraiden käytettäväksi ilman mitään lisäkustannuksia. Ainoastaan filmit teidän on hankittava itse ja niitä saa mistä vaan elektroniikkaa myyvästä liikkeestä kuten Giganteista tai Powereista tai Prismoista tai mistä vaan. Paketissa pitää lukea, että toimii Fujifilm Instax Mini -kameroissa. Jos haluatte, että minä hankin filmin niin sekin onnistuu. Laskutan sen sitten teiltä samaan hintaan kun kaupassa maksaa eli minun kautta hankkiminen ei lisää kustannuksia. Filmiä myydään kahden kasetin pakkauksissa ja yhdessä kasetissa on 10 kuvaa eli tarvittavaa määrää voi laskeskella sen perusteella.

fuji install mini kamera ikkunalaudalla

Hääsateenvarjo (kuuluu aina hintaan)

Joskus hääpäivän keli ei ole paras mahdollinen ja silloin saatetaan tarvita sateenvarjoa. Kuljetan häissä aina mukanani isoa valkoista varjoa, jonka alle kaksi ihmistä mahtuu hyvin. Tämä varjo on teidän käytettävissänne koko minun läsnäoloajan jos niin haluatte. Varjo näyttää hyvältä myös kuvissa jos potrettihetken aikana sattuu satamaan ja voi sitä käyttää halutessaan vaikka auringonvarjona jos paistaa aivan törkeästi.

Kuvamaistiaiset 48 tunnin kuluessa juhlasta

Lähetän teille pienen sneak peek -gallerian nähtäväksi heti 48 tunnin kuluessa juhlasta. Galleria sisältää noin 10 kpl kuvia ja niiden kanssa pääsette heti fiilistelemään juhlapäivää tai tekemään vaikka somepäivitykset heti tuoreeltaan hääpäivän jälkeen mikäli haluatte.

Kuvamaistiaiset toimitetaan saman gallerian kautta mihin kaikki kuvat tulevat kun ne valmistuvat. Saatte tottakai uuden ilmoituksen sitten kun loput kuvat lisätään sinne!

Fine art -printti lahjana (kuuluu aina hintaan)

Saatte häiden jälkeen postissa upean museolaatuisen fine art -printin lahjana minulta. Valmistan printit itse omalla studiollani. Printtejä on myös mahdollista tilata lisää ja saatte siihen tarkoitukseen myös alennuskoodin.

Tunnelmallinen slideshow-video parhaista kuvistanne (kuuluu aina hintaan)

Galleriaanne kuuluu kyynelkanavia availeva musiikin mukaan synkattu slideshow-video, joka on myös ladattavissa omalle koneelle. Slideshow kuuluu pakettiin riippumatta siitä oliko teille tulossa valokuvauspaketti vai yhdistetty valo- ja videokuvaus. Tämä on siis eri asia kun yhdistelmäpakettiin kuuluva elokuvamainen koostevideo ja yhdistelmäpaketissa on mukana ne molemmat.

Ilmakuvaus (kuuluu aina hintaan)

Varsinkin videokuvausta tehdessä tarinankerronnan selkeyden vuoksi on kiva näyttää paikan vaihtuessa uusi kohde ilmakuvalla niin paikan vaihtuminen tulee kauniilla tavalla ilmi katsojalle. Dronella voidaan samalla ottaa kaikista kohteista myös ilmakuvat ja sitä on myös välillä käytetty esimerkiksi koko juhlaväen ryhmäkuvan ottamiseen ilmasta käsin jos siihen soveltuvaa paikkaa ei ole muuten ollut saatavilla. Dronekuvien kanssa täytyy kuitenkin aina muistaa pieni säävaraus eli kovin tuulisella säällä tai vesi- tai lumisateessa sillä ei voi lentää.

BONUS 1: 200€:n alennus kihlakuvauksesta (tai pariskuntakuvauksesta)

Mulla on käynnissä tällainen toistaiseksi voimassa oleva tarjous kaikille dokumentaarisen hääkuvauksen varaajille. Eli jos haluatte tulla tässä vaiheessa tai missä vaiheessa tahansa ennen häitä mulle kihlakuvaukseen (menee myös nimellä pariskuntakuvaus mutta on käytännössä sama asia 🙂 niin tarjoa sellaisen teille 200€:n alennuksella. Lisätietoja voi lukea pariskuntakuvaussivulta.

Laittakaa viestiä jos olette kiinnostuneita!

BONUS 2: Koko vihkimisen videokuvaus +250€

Toinen maksullinen lisäpalvelu on koko vihkimisen videointi kolmella kameralla. Tämän palvelun oi lisätä omaan pakettiinsa riippumatta siitä onko muuten valittu häävalokuvauspaketti vai yhdistetty valo- ja videokuvauspaketti. Molemmissa tapauksissa vihkimisen videointi onnistuu samalla tavalla. Vihkimisen kuvaaminen onnistuu sekä kirkossa, että missä tahansa muuallakin.

Vihkiminen kuvataan kolmella kameralla, joten valmiissa videossa kuvakulma vaihtuu tilanteen mukaan näiden kolmen kameran välillä. Kaksi kameroista kuvaa hääparia alttarin tai vihkipaikan molemmilta puolilta niin, että molempien reaktiot saadaan näkyviin. Kolmas kamera kuvaa koko alttaria tai vihkipaikkaa ikään kuin käytävän suunnasta eli hääparin takaa.

Videokuvaakin tärkeämpi asia tässä tapauksessa on ääni. Vihkijälle laitetaan vihkimisen ajaksi nappimikki, jolloin hänen puheensa tallentuu selkeästi. Saman nappimikin kautta videolle tallentuu myös hääparin tahtomiset. Lisäksi vihkipaikan läheisyyteen laitetaan erillinen nauhuri joka tallentaa tilaääntä tilaisuuden aikana. Ääniraidalla kuuluu siis tilanteen ambienssi, joka luo paikallaolon tuntua ja sen lisäksi vihkijän puhe kirkkaana päällä. Jos vihkimisen yhteydessä on joku musiikkiesitys tai vastaava, voidaan erillinen nauhuri sijoittaa niin, että esitys tallentuu parhaalla mahdollisella tavalla myös.

Valmiissa videossa ääniraidat on yhdistetty mielyttävään balanssiin ja kuvakulma vaihtuu tilanteen mukaan. Tämän lisäpalvelun ottamista voi miettiä ihan rauhassa sinne kuvauspalaveriin asti eli ennen sitä ei tarvitse tietää haluaako sitä vai ei.

Jos näistä tai mistään muusta tuli jotain kysyttävää niin laita ihmeessä vaikka sähköpostia osoitteeseen teemu@teemutoikka.com niin vastailen mielelläni. Jos olet kiinnostunut hääkuvauksesta ja et sellaista ole vielä varannut niin suosittelen tutustumaan häävalokuvauspaketteihini sekä yhdistettyihin valo- ja videokuvauspaketteihin!