Hääkuvaus kuusiston Piispanlinnan raunioilla

Hääkuvaus kuusiston piispanlinna

Nämä hääpotretit kuvattiin Kuusiston piispanlinnan raunioilla Kaarinassa. Paikka oli parin toivoma eikä se ollut minulle tuttu ennestään. Mutta olipahan hieno! Ruskakin sattui olemaan kyseisenä viikonloppuna parhaimmillaan, joten puitteet olivat aika mahtavasti kunnossa. Hääkuvaus Kuusiston Piispanlinnassa on ehdottomasti loistava ratkaisu jos juhlit häitäsi Kaarinassa tai Turun alueella. Jos muuten olet kiinnostunut varamaan hääkuvauksen niin käy tutustumassa hääkuvaussivuuni, josta löydät tärkeää tietoa aiheesta.

Kyseinen linna toimi aikanaan katolisten piispojen tukikohtana. Kustaa Vaasa määräsi sen kuitenkin tuhottavaksi vuonna 1528. Ainakin näin kuvausmielessä totean, että onneksi siitä on jonkin verran kuitenkin jäänyt jäljelle. Varsinkin tuo yksi korkea seinän palanen on todella hieno. Suosittelen kohdetta siis kuvauksiin mutta myös muuten vierailtavaksi jos alueella sattuu liikkumaan.

Ja pari oli tottakai aivan upea! Morsiamen asu oli tietysti uskomattoman kaunis kuten kuvista näkyy mutta itse rupesin haaveilemaan tuollaisesta vihreästä tweed-kankaisesta puvusta. Tai en nyt ole mikään asiantuntija näissä asioissa eli ainoastaan luulen, että kyseessä on tweed-kangas. Tyylikäs se on joka tapauksessa. Ehkä joskus uskallan minäkin:)

Kuvauksissa oli omasta mielestäni juuri sopivan rauhallinen ja kiireetön tunnelma, joka on aina tavoitteena itselläni. Hääpäivän aikatauluista toki täytyy pitää kiinni eli kiireettömyys ei tarkoita yliajalle menemistä vaan sitä, että kun kuvataan voidaan rauhoittua siihen tilanteeseen siksi ajaksi kun on sovittu. Tämän rauhan luomiseen pyrin aina hääparia ohjatessani. Kiireellä sohimalla ei varmasti saa enempää ainakaan niitä parhaita kuvia eikä kuvaustilanteesta jää kuvattaville niin hyvä olo suurella todennäköisyydellä. Potrettikuvauksen pitäisi mielestäni olla voimaannuttava kokemus parille ennemmin kuin mikään suoritus. Ja olen varma, että se kuvaustilanteesta saatava hyvä olo on saavutettavissa kaikkien hääparien kanssa!

Jos olet kiinnostunut varaamaan hääkuvauksen, ota yhteyttä hääkuvaussivulta löytyvän lomakkeen avulla. Samalla sivulla on myös tärkeää tietoa eri kuvauspakettien sisällöistä ja hinnoista.