Disney-teemaiset sotilashäät Wohls Stall

hääkuvaus wohls stall hääpari ilmapallojen takana

Pääsin syksyllä 2022 kuvaamaan upeat Disney-teemaiset häät Wohls Stallilla Kirkkonummella. Hääpari oli vienyt teeman hienosti aika pitkälle ja koko hääpaikka oli hienosti sisustettu sen mukaisesti. Vieraiden pyödät oli merkattu Disney-leffojen mukaan ja jokaisen vieraan paikalla oli upea vanerista leikattu nimikortti, joka oli kirjoitettu Disney-logon fontilla. Minäkin sain oman, jossa luki valokuvaaja ja se on edelleen tallessa studiollani.

Erityisen hieno oli mielestäni hääparin pöydällä ollut (ehkä) metallinen tuhkimon hevosvaunu, joka oli täynnä ruusuja ja valoja. Myös hääkakku oli täynnä Disney-prinsessakuvastoa. Ymmärsin, että hääparista molemmat olivat kovia Disney-faneja ja teeman valinta oli siksi ollut aika selkeä. Se myös varmasit selittää sitä, että teema oli saatu vietyä näin pitkälle. Morsiamen hiuksista pystyy muuten ehkä päättelemään keneen Disney-prinsessaan hän samaistuu.

Hääpotretit kuvattiin osittain Suitian linnan pihalla vihkimisen jälkeen ja toinen lyhyempi setti illalla rannassa aivan Wohls Stallin takana. Laiturin edessä oli upea kaari, jota piti tietenkin hyödyntää kuvissa. Hääpari halusi käyttää Mikki ja Minni -palloja kuvissa ja niistä tuli ehkä lemppareitani koko päivältä. Niiden lisäksi saatiin aikaiseksi kyllä todella paljon hienoja kuvia myöskin. Morsiamen vihkimisen aikana käyttämä käsittämättömän pitkä laahus (näkyy kirkkokuvissa ja Suitian Linnalla kuvatuissa potreteissa) oli tottakai aika upea elementti mutta sulhasen laivastopuku toi kuviin myös hienoa omanlaista fiilistä.

Wohls Stall on hieno paikka ja tämän juhlan perusteella oikein suositeltava valinta, jos olet järjestämässä häitä Kirkkonummella.

Wohls stall sisäänkäynti

Palveluntarjoajat

Valokuvaaja:

Teemu Toikka Photography

Juhlatila:

Wohls Stall