YRITYSKUVAUS

Brändikuvien avulla asiakkaasi saavat käsityksen sinusta, yrityksestäsi sekä siitä, mitä tuotteita tai palveluja tarjoat. Brändikuvauksen kuvat on luotu juuri sinun brändiäsi ja käyttötarkoituksiasi varten. Ne antavat persoonallisen kuvan yrityksestäsi ja luovat teille omaa visuaalista ilmettä, imagoa ja brändiä. Laadukkailla valokuvilla erotut joukosta ja upeat kuvat tukevat yrityksesi tarinaa ja arvomaailmaa.

Toteutan kuvaukset luotettavasti ja joustavasti, monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

brändikuvaus ja kuvapankkikuvaus

Fiiliskuvat, brändikuvat ja somekuvat

Onko yrityksellänne riittävästi kuvia vuosikertomukseen, nettisivuille, FB- ja IG-päivityksiin, blogiin, markkinointiin, esitteisiin, asiakaskirjeisiin tai lehdistötiedotteisiin? Laadukasta kuvamateriaalia tarvitaan hyvin monissa paikoissa. Kuvapankkikuvauksen aikana voidaan kuvata esimerkiksi yrityksenne yksityiskohtia ja tunnelmakuvia, tiloja, henkilöstöä työssään, tuotteita, tapahtumia, tilanteita ym.

Kuvapankkikuvat on tuotettu juuri teidän yritystänne varten ja näin ollen erottavat teidät muista!

Ota yhteyttä yhteydenottosivun kautta tai tämän sivun lopusta löytyvän lomakkeen avulla!

Henkilöstökuvaus

esittele yrityksenne tärkeimmät voimavarat

Yrityksenne asiantuntijat ovat voimavara, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Laadukkaat henkilöstökuvat tuovat työntekijänne lähemmäs asiakasta ja auttavat viestimään, että yhteyden toisessakin päässä on aito ihminen eikä kasvoton kone. Tämä on erityisen tärkeää nykyaikana kun suuri osa asiakaskontakteista tapahtuu etäyhteyksien avulla tai muuten ainoastaan sähköisesti.

Tapahtumakuvaus

Nauti itse tapahtumasta ja anna ammattilaisen ikuistaa se talteen.

Tapahtumakuvaus tuottaa teille hyvin monipuolisen kuvakokoelman järjestämästänne tapahtumasta. Saat tapahtumastasi kuvia, joiden pariin on kiva palata jopa vuosien päästä muistelemaan mukavia tilanteita. Ammattikuvaajan tehtävä on taata kuvien onnistuminen vaativissakin kuvausolosuhteissa. Ilman ammattilaista uniikit tilanteet jäävät usein täysin tallentamatta.

Yrityskuvaushinnasto

Yrityskuvaushinnasto on jaettu jokaisen palvelun omalle sivulle erikseen. Palveluita on myös mahdollista yhdistää eri tavoilla, joten jos kuvaustarpeenne koskettavat useampaa eri palvelua, ota yhteyttä alla olevan lomakeen kautta ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja kysy

Jos olet kiinnostunut palveluistani voit ottaa yhteyttä oheisen lomakkeen avulla. Vastailen mielelläni kaikkiin teitä mietityttäviin kysymyksiin. Vastaan viesteihin niin pian kuin mahdollista.

Täytä olla oleva lomake ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!