Yhteydenotto - perhekuvaus

Jes! Melkein perillä. Täytä alla oleva lomake niin pääset varaamaan ilmaisen tutustumispalaverisi.

Toimi näin

Kuvausaikoja saatavilla vuosittain vain rajattu määrä

Teen vuosittain ainoastaan rajatun määrän  kuvauksia, jotta kaikki asiakkaani saavat varmasti minulta parhaan mahdollisen palvelun ja kaiken ansaitsemansa huomion. Varaa paikkasi nyt!

01

Varaa tutustumispalaveri

Varaa tutustumispalaveri alla olevasta kalenterista. Tässä vaiheessa ette vielä sitoudu mihinkään vaan tutustumispalaveri on ilmainen.

02

Tutustu lähettämiini materiaaleihin

Lähetän sinulle sähköpostiin vähän materiaalia, johon toivon sinun tutustuvan ennen tapaamista.

03

Osallistu palaveriin

Palaverissa keskustellaan teidän kuvaustarpeistanne ja tutustutaan muutenkin hieman.

Varaa aika tästä kalenterista

Kauniita sanoja

Ihania palautteita mun huippuasiakkailta

M. M.

Kiitos ihanista kuvista! Sait vangittua kauniita hetkiä päättömän tuntuisesta poikkoilustamme. Kuvattavanasi oli helppoa ja rentoa olla. Posti toi juuri lähettämäsi upeat printit. Valitsemissasi kuvissa on tunnelmaa ja printtien laatu on ihan huippu: kaikki värit ja viimeistely on just niinku pitää ja paperikin niin kermaisen tuntuista, että!

R. H.

Heippa! Ihan valtavan suuri kiitos kuvista ja itse kuvaustilanteesta! Ollaan paristi aiemminkin käyty ammattikuvaajalla ja koskaan aiemmin pojat ei ole olleet niin mielissään kun sun kuvauksista lähtiessä. Oli huippu hyvä kokemus ja lopputulos miellytti kovasti. Tänään olen kuvat katsonut moneen kertaan kun niissä on niin mahtava tunnelma!