Yhteydenotto - hääkuvaus

Jes! Melkein perillä. Täytä alla oleva lomake niin pääset varaamaan ilmaisen tutustumispalaverisi.

Toimi näin

Kuvausaikoja saatavilla vuosittain vain rajattu määrä

Teen vuosittain ainoastaan rajatun määrän  kuvauksia, jotta kaikki asiakkaani saavat varmasti minulta parhaan mahdollisen palvelun ja kaiken ansaitsemansa huomion. Varaa paikkasi nyt!

01

Täytä lomake

Täytä alla oleva lomake. Täytettyäsi sen lähetän sinulle ajanvarauslinkin sähköpostiisi. Jos haluat laittaa minulle mielummin suoraan sähköpostia voit lähettää tiedustelun osoitteeseen teemu@teemutoikka.com

02

Varaa aika

Lähetän linkin jos tiedustelemasi hääpäivä on vielä vapaana. Saat myös tiedon mikäli päivä on jo varattu. Linkin kautta voit varata suoraan ennakkotapaamisajan etäyhteydellä, puhelimitse tai paikan päällä studiollani.

03

Osallistu palaveriin

Palaverissa keskustellaan teidän kuvaustarpeistanne ja tutustutaan muutenkin hieman. Palaverin jälkeen voitte halutessanne jäädä miettimään asiaa tai lyödä varauksen lukkoon vaikka heti:)

Täytä lomake

Kauniita sanoja

Ihania palautteita mun huippuasiakkailta

J & O

”Voi Teemu! Nää kuvat on aivan mahtavia, kyllä mykäksi vetää. Olet huippu tyyppi ja kiitos, kiitos, kiitos, että olit osa meidän täydellistä päivää! (Seuraavat viikot meneekin sitten näitä iltaisin selaillessa. ehkä hieman onnen itkua tihrustellessa.)”

K & M

Kaunis kiitos että olit osa päiväämme ja taioit nämä lumoavat kuvat. Olet niin taitava! Itkin jo noin viidennen kuvan kohdalla ja sanoin miehelleni etten pysty katsomaan enempää kun en näe mitään. Ihania unohtumattomia hetkiä, nyt ikuisesti taltioituna.