Mitä saisi olla?

Teemu Toikka

Mä olen siis valokuvaaja ja asun Tampereella. Kuvaan erityisesti perheitä, lapsia, pariskuntia ja häitä mutta teen myös juttuja yrityksille.

Kun selaat tästä alaspäin niin näet esimerkkejä mun tekemistä jutuista ja klikkaamalla niitä pääset lukemaan lisätietoa.

Hääkuvaus

Häissä varsinkin hääparin aika tuntuu menevän yhdessä hujauksessa. Hääkuvaus on loistava tapa varmistaa, että koko juhlasta jää pysyviä muistoja talteen.

Häävideokuvaus

Valokuvat ovat mahtava tapa palata hääpäivän tunnelmaan mutta ehkäpä vieläkin paremmin se onnistuu videon avulla. Paras vaihtoehto on tietenkin varata häävalokuvaus ja häävideokuvaus yhdessä, jolloin pääset nauttimaan molemmista.

Perhekuvaus

Välillä on hyvä pysähtyä ja tehdä jotain kivaa yhdessä. Kauniit perhekuvat ovat hyvä keino saada juuri tällä hetkellä meneillä oleva vaihe perheenne elämässä talteen.

Lapsikuvaus

Kaikki lapsen kehitysvaiheet ovat tärkeitä ja arvokkaita ja ennen kaikkea nopeasti ohi. Lapsikuvaus sopii siis minkäikäisille lapsille tahansa. Suosituimpia ajankohtia on vastasyntyneen kuvaus ja 1v-kuvaus mutta jokainen vaihe on omanlaisensa ihana juttu ja paras aika lapsikuvaukseen on aina nyt!

Pariskuntakuvaus

Pariskuntakuvaus sopii loistavaksi kihlakuviksi, save the date -kuviksi tai hääkutsuihin. Se on myös ihana muisto mihin tahansa merkkipäivään liittyen tai vaikka odotusajan ja raskausmahan taltiointiin.

Yrityskuvaus

Fiiliskuvat, brändikuvat, somekuvat, kuvat järjestämistänne tapahtumista ja henkilöstökuvaus. Kaikki kuvauspalvelut yritysten tarpeisiin.