BRÄNDIKUVAUS JA KUVAPANKKI YRITYKSELLE

Brändikuvien avulla asiakkaasi saavat käsityksen sinusta, yrityksestäsi sekä siitä, mitä tuotteita tai palveluja tarjoat. Brändikuvauksen kuvat on luotu juuri sinun brändiäsi ja käyttötarkoituksiasi varten. Ne antavat persoonallisen kuvan yrityksestäsi ja luovat teille omaa visuaalista ilmettä, imagoa ja brändiä. Laadukkailla valokuvilla erotut joukosta ja upeat kuvat tukevat yrityksesi tarinaa ja arvomaailmaa.

Toteutan kuvaukset luotettavasti ja joustavasti, monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin.

Kuvapankin lisäksi kuvaan mielelläni yrityksellenne henkilöstökuvat tai tuotekuvat. Lisäksi toteutan teille tarvittaessa kuvat mistä tahansa järjestämästänne tapahtumasta.

yrityskuvaus ravintola muru

Fiiliskuvat, brändikuvat ja somekuvat

Onko yrityksellänne riittävästi vuosikertomukseen, nettisivuille, FB- ja IG-päivityksiin, blogiin, markkinointiin, esitteisiin, asiakaskirjeisiin tai lehdistötiedotteisiin? Laadukasta kuvamateriaalia tarvitaan hyvin monissa paikoissa. Kuvapankkikuvauksen aikana voidaan kuvata esimerkiksi yrityksenne yksityiskohtia ja tunnelmakuvia, tiloja, henkilöstöä työssään, tuotteita, tapahtumia, tilanteita ym.

Kuvapankkikuvat on tuotettu juuri teidän yritystänne varten ja näin ollen erottavat teidät muista!

Ota yhteyttä yhteydenottosivun kautta tai tämän sivun lopusta löytyvän lomakkeen avulla!

Brändikuvaushinnasto

Kuvapankin toteuttaminen edellyttää huolellista suunnittelupalaveria, jolloin voimme yhdessä kartoittaa toiveenne, tarpeenne, tarvittavien kuvien toteutukseen tarvittavan ajan, sekä muut yksityiskohdat. Hyvällä suunnittelulla kuvien toteutus tapahtuu joustavasti ja tehokkaasti, ja lopputulos on toiveiden mukainen!

Valmiit ja käsitellyt kuvat toimitetaan nettigallerian kautta, josta ne pääsee lataamaan täysikokoisina itselleen ilman vesileimoja. Yritys saa kuviin vapaat käyttöoikeudet ja käyttökohteeksi sopii kaikki printtimediat, nettisivut ja eri somealustat sekä muu markkinointimateriaali.

Pieni paketti 490€ + alv

  • Suunnittelupalaveri

  • Kuvausaika 2-4h

  • 40 valmista editoitua kuvatiedostoa

  • Hintaan lisätään kilometrikorvaukset Tampereen ulkopuolella

  • Lisäkuvat 20€/kpl

Iso paketti 890€ + alv

  • Suunnittelupalaveri

  • Kuvausaika 5-7h

  • 90 valmista editoitua kuvatiedostoa

  • Hintaan lisätään kilometrikorvaukset Tampereen ulkopuolella

  • Lisäkuvat 20€/kpl

Ota yhteyttä ja kysy

Jos olet kiinnostunut palveluistani voit ottaa yhteyttä oheisen lomakkeen avulla. Vastailen mielelläni kaikkiin teitä mietityttäviin kysymyksiin. Vastaan viesteihin niin pian kuin mahdollista.

Täytä olla oleva lomake ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Esimerkkejä brändikuvauksista